TV i stadsnätet

Med TV i stadsnätet får du ett stort utbud av TV-kanaler! Givetvis finns även HDTV!

undefined

Med Serverados smarta TV-lösning kan samma box användas till flera olika TV-leverantörer.

För att ta emot signalerna så behöver du en digitalbox och ett grundpaket. Digitalboxen kan du beställa direkt från Serverado eller köpa hos någon av Serverados återförsäljare. Grundabonnemanget tecknar du hos Serverado.

För att kunna använda digital-boxen och surfa på datorn samtidigt så behöver du en switch, en liten dosa med flera bredbandsuttag. Denna kan köpas från bl.a. Serverado.

 

Beställ så här:

1. Beställ grundpaketet från Serverado. Detta ger dig tillgång till ett grundutbud av TV via stadsnätet, samt en digitalbox.

2. Om du vill ha fler kanaler så beställ ett tilläggspaket från någon av de listade leverantörerna.

 

undefined

 

Öppen Bredbands-TV - Frågor och svar

1. Kan man ha flera TV-apparater till en digitalbox?
Nej, man måste ha en digitalbox till varje TV.

2. Kan man ha flera digitalboxar?
Ja, i de flesta fall kan man ha upp till 4 st digitalboxar på samma Grundabonnemang. Extraavgifter kan förekomma på tilläggspaket för flera boxar.

3. Kan man se HDTV?
Ja, alla digitalboxar som levereras är HD-boxar och alla har minst SVT:s HD-kanaler i sitt Grundabonnemang.

4. Kan man köra Bredbands-TV över WLAN?
Nej, det fungerar inte med ett vanligt WLAN-nät. Däremot finns särskilda WLAN-produkter som är gjorda för Bredbands-TV, t ex produkten Inteno ZAP100 (kan beställas via Serverado här).

5. Kan man använda andra digitalboxar än Serverados?
De enda digitalboxar som garanterat fungerar är de som levereras av Serverado. Andra operatörer kan använda samma modell av box men kan ofta ha låst boxen så att den bara fungerar hos dem. Vi rekommenderar att man inte köper begagnade boxar då de kan vara låsta.

6. Hur kopplar man in digitalboxen?
Digitalboxen ska kopplas in direkt mot stadsnätet i den port i stadsnätsboxen som är avsedd för TV. Man kan inte koppla in TV-boxen bakom en brandvägg eller router.

Till TV-tjänsterna